Praktijk

Me Therapy wordt gerund door Mariëlle Janssen: maatschappelijk ondernemer, bewegings-wetenschapper en integraal psycho- en hypnotherapeut. Naast Me Therapy runt Mariëlle Me Coaching (www.mecoaching.nl) als autismecoach, ondernemerscoach en Personal Coach. En heeft ze Leerparadijs (www.leerparadijs.nl) opgestart voor hoogfunctionerende HAVO/VWO-leerlingen met autisme en leerlingen met hoogbegaafdheid die niet zonder meer regulier onderwijs kunnen volgen. Zowel overdag als s'avonds kan er een afspraak voor therapie worden gemaakt. De behandeling is aan de Geuzingerbrink 94 te Emmen en kan eventueel online worden toegepast.

Werkwijze

Bij Me Therapy wordt gebruik gemaakt van een aantal bij de problematiek passende methoden en technieken uit de integrale Psycho- en Hypnotherapie. De therapie is gericht op verwerking, acceptatie, bewustwording en loslaten van beperkingen om zo nieuwe mogelijkheden te ontdekken en eigen te maken. Verder heeft de therapeut geheimhoudingsplicht middels het beroepsgeheim. Je veilig en vertrouwd voelen is de basis van elke behandeling. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.

Tarieven

Tijdens de kennismaking zal er een intakegesprek plaatsvinden. Tegelijkertijd zal een wederzijdse klik worden verkend voor verdere samenwerking. Intakegesprek en vervolgsessies duren 1 à 1,5 uur en kosten € 90. Sessies worden contant afgerekend of per mobiele telefoon met de Bankier App. Gemaakte afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur voor de gemaakte afspraak. Wordt er zonder verklaring van de huisarts geannuleerd binnen 24 uur voor de gemaakte afspraak, dan dient het consult volledig vergoed te worden.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de therapie bij een aanvullende verzekering. In de aanvullende verzekering geldt géén eigen risico van € 385,- Voor de meest recente vergoedingen zie de zorgwijzer

Aangesloten

Me Therapy is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten, de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en Stichting Complementaire Alternatieve Geneeskunde. De NBVH , RBCZ en SCAG worden door de meeste ziektekostenverzekeraars officieel erkend, waardoor de consulten vergoed worden op grond van een aanvullende ziektekostenverzekering voor alternatieve geneeswijzen.

  • NBVH (Ned. Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten)
  • RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
  • SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijze, geschilleninstantie)
  • TCZ ( Tuchtrecht Complementaire Zorg, klachteninstantie)
  • AGB praktijkcode 90065456
  • Kamer van Koophandel nr. 02087996


Adres Geuzingerbrink 94, 7812 NX Emmen
Telefoonnummer 06-22034603